БЛОГ
|

Навіщо орендувати віртуальний сервер

Віртуальний сервер є аналогом фізичного сервера, який служить для зберігання інформації, обробки запитів користувачів. Власник подібного сервера може оплачувати лише необхідні ресурси, що реально використовуються, а доступ до даних отримує через інтернет. Насправді існує кілька причин, і переваг оренди подібного сервера.

Нема потреби обслуговування сервера

При використанні фізичного сервера на підприємстві необхідні значні витрати на його придбання, а під час використання потрібні витрати на тестування, встановлення оновлень програмного забезпечення, технічне обслуговування та інші роботи. У разі оренди сервера цим займаються співробітники компанії, яка пропонує послуги хостингу. Одночасно подібні витрати поділяються на велику кількість клієнтів, тому в перерахунку на кожного оренда сервера стає набагато дешевшою.

Простота масштабованості

Хостинг-провайдер має у власності великий запас вільних потужностей, тому можливе швидке масштабування ресурсів та додавання нових потужностей (наша компанія пропонує подібну послугу зі зміною кількості ресурсу протягом кількох хвилин після підтвердження замовлення). Це дозволить максимально гнучко підходити до використання ресурсів, забезпечувати достатню продуктивність сервера для хостингу, зберігання інших даних.

Висока продуктивність

Надійний сервер для розробників, який пропонує наша компанія, розташований в одному з найбільших ЦОД Німеччини та України, що гарантує високу швидкість доступу, стабільність передачі даних. Це забезпечить комфортний швидкий доступ до даних незалежно від рівня навантаження на сервер.

Можливість підтримки пропрієтарного ПЗ

Віртуальний сервер в оренду забезпечує підтримку пропрієтарної підтримки для програмного забезпечення. Причина в тому, що останнє може працювати лише на конкретних версіях операційної системи, а оновлення можуть вимагати модернізації інфраструктури. Використання VPS дозволить легко проводити подібне оновлення та завжди надавати актуальні послуги для врахування конкретних потреб бізнесу.

Зниження витрат на послуги хостингу

Орендуючи сервер для тестування та інших цілей, ви можете отримувати лише потрібні ресурси, що знижує витрати на експлуатацію, купівлю фізичного сервера, загальну технічну підтримку.

Безпека даних

Використання VDS дозволяє запобігти витоку даних, їх втраті внаслідок пошкодження обладнання або його фізичного розкрадання. Віртуальний сервер дозволяє швидко переносити інформацію в інше місце, виконувати резервування інформації, гарантувати високу якість послуг за рахунок наявності у провайдера фахівців з кібербезпеки.

Якщо вам потрібен надійний сервер для ігор або інших цілей, оптимальним варіантом буде звернення до нашої компанії. Ми займаємося наданням подібних послуг, гарантуючи:

  • можливість надання послуги оренди віртуального сервера, який буде фізично розміщений у ЦОД на території України та Німеччини;
  • доступну ціну на послуги з додатковими знижками у разі передплати за послуги оренди сервера для бізнесу та інших цілей за великий період часу;
  • цілодобову підтримку технічної служби для вирішення технічних питань;
  • допомога у використанні та налаштуванні віртуального сервера за необхідності;
  • великий вибір тарифних планів для врахування специфіки використання та потрібної кількості ресурсів;
  • оперативність збільшення ресурсів за потреби.

Підібрати відповідний сервер для ігор та інших цілей, проконсультуватися можна з фахівцями нашої компанії прямо зараз.