БЛОГ
|

FAQ про VPS

Яку інформацію можна розміщувати на VPS сервісі

Вся докладна VPS інформація зазначена у договорі на надання послуг. Йдеться про контент, який порушує законодавство ЄС, де розташовані фізично центри обробки даних. Також мова про шкідливе ПЗ, torrent-трекери, VPN сервіси, інші сервіси. Якщо виникають питання, то всі VPS відповіді ви отримаєте у службі нашої підтримки.

Як працює ваша підтримка?

Якщо у вас VPS проблеми, зв'яжіться з нашою службою підтримки по телефону або електронній поштою. Вона працює в режимі 24/7, що дозволить оперативно вирішити будь-які питання під час надання послуг, розгорнути новий проект, надати консультацію.

Які переваги має VPS перед звичайним віртуальним хостингом?

Вибір на користь VPS дає наступні переваги вашому сайту:

  • надання root-доступу, що відкриває весь перелік можливостей для налаштування сервера під конкретну специфіку проекту або програми (за потреби, нашими співробітниками буде надано додаткову VPS консультація);
  • можливість встановлення на період роботи рішення встановлення будь-якого додаткового програмного забезпечення з його заміною, оновленням у будь-який час;
  • стабільніший доступ до сервісу порівняно з віртуальним хостингом за рахунок виділення постійного обсягу ресурсів для доступу до вашого сервісу (ширина каналу за нашими тарифними планами становить 1 Гбіт/с);
  • можливість повного контролю на процесі, що протікають на сервері;
  • наявність виділеної IP адреси, що дозволить отримати додаткові можливості при організації обміну даними в межах компанії;
  • можливість розміщення на виділених потужностях будь-якої кількості сайтів.

Скористатися перевагами допоможе наше VPS керівництво та кваліфікована технічна підтримка, консультації з боку фахівців компанії.

Які складнощі можуть виникнути при оренді VPS

Особливість послуги в наявності root-доступу та можливості встановлення додаткового ПЗ. Це вимагає високої кваліфікації фахівця, який займатиметься налаштуванням сервера, оскільки є ризики помилок, зниження рівня безпеки. Якщо у вас залишається щодо налаштувань VPS питання та відповіді, необхідна допомога, то ми пропонуємо додаткову послугу обслуговування з погодинною роботою наших фахівців.

Як швидко буде розгорнутий проект після замовлення послуги

Якщо вирішено всі питання VPS щодо підбору конкретного тарифного плану, укладено договір, відсутні інші питання, то ресурси з потрібними характеристиками будуть надані протягом кількох годин для розміщення вашого сервера та його налаштування.

>

Де розташовані ваші сервери?

У нашому активі можливість надання VPS рішення для клієнтів на потужностях сучасного центру обробки даних у німецькому місті Фалькенштейн. Він включає 13 будівель загальною площею близько 100 000 квадратних метрів, який залишається одним із найсучасніших на території Європи.

Для кого підійдуть запропоновані вами VPS рішення?

Оренда такого сервера буде актуальною для наступних груп клієнтів:

  • власники великих інтернет-магазинів з великим вибором різнопланового товару;
  • сервіси з технічним функціоналом підвищеного ступеня складності, коли можливостей віртуального сервера недостатньо;
  • ресурси з дуже високою відвідуваністю та значними піковими навантаженнями;
  • необхідність встановлення додаткового ПЗ для налаштування та роботи сервісу;
  • ігрові сервери тощо.

Якщо у вас залишилися питання, вам потрібна додаткова VPS допомога у підборі конкретного тарифного плану, консультація, то уточнити питання можна в нашій службі підтримки.