БЛОГ
|

Як вибрати VPS-сервер для великого проекту

Найбільш популярний тип хостингу для вебмайстрів, що спеціалізуються на середніх і великих проектах - віртуальний виділений сервер, відомий також під назвою VPS. Він має ряд можливостей, схожих з фізичним сервером, і коштує набагато менше за нього.

Як вибрати VPS сервер для проекту з високим трафіком, який забезпечуватиме високу відмовостійкість та швидкодію? Провайдер https://hostiko.com.ua/ готовий запропонувати вам таку можливість.

Як вибирати

Щоб правильно вибирати VPS рішення для свого сайту, потрібно дивитися в основному на такі характеристики:

  • вимоги до ресурсів - вам слід визначити, скільки процесорних ядер, оперативної пам'яті та простору на дисках потрібно вашому проекту;
  • рівень безпеки - підберіть компанію, яка надає високий рівень захисту від спроб злому;
  • локація сервера - виберіть той, що розташований ближче до вашої цільової аудиторії, щоб прискорити швидкість завантаження сайту;
  • рівень підтримки - перевірте, який рівень технічної підтримки надає фірма та як швидко фахівці відповідають на запити;
  • ціна - порівняйте вартість, пропоновану у різних провайдерів, та виберіть оптимальне співвідношення її та якості.

Це не єдине, чим варто керуватися: проекти, що підходять під VPS, бувають різними, і якщо у вас він досить складний, у вас повинні бути особливі вимоги до пам'яті на жорстких дисках. Точніше, до того її обсягу, який вам готові виділити.

Також вам варто вивчати по вибраному VPS рекомендації. Читайте та досліджуйте відгуки користувачів про такі фірми, щоб переконатися в їх надійності та якості послуг. Зазвичай користувачі згадують такі фактори, як продуктивність VPS, швидкість завантаження сайту – загалом, все, що має значення для зручності користування інтернет-майданчиком. Також часто згадується рівень компетентності техпідтримки та своєчасність її відповідей на звернення.

Гнучкість налаштувань та різноманітність можливостей дуже важливі. Виберіть провайдера, який надає гнучкі тарифні плани та можливість масштабувати ресурси залежно від потреб вашого проекту. Необхідно, щоб оптимізація VPS під особливістю сайту була можлива.

У хорошого провайдера сервери завжди проходять тестування навантаження, щоб з'ясувати межі можливого для конкретних конфігурацій.

Чому варто скористатися послугами Hostiko

Ця компанія має будь-яку затребувану для користувачів VPS конфігурацію, з різним обсягом пам'яті (фізичною та оперативною), різною шириною каналу. Пропонується три локації: Київ, Варшава (Польща) та Фалькенштейн (Німеччина). Ви можете вибрати з трьох варіантів той, який ближче до вашої основної аудиторії. Більшість клієнтів віддає перевагу київським або варшавським серверам, але й на німецькі є певний попит.

Розмаїття тарифів - окрема перевага. На сайті https://hostiko.com.ua/ можна переглянути список різних тарифів та їх вартість. Наприклад, якщо ви хочете створити некомерційний сайт, вам може підійти і найдешевший хостинг, але ось до VPS для бізнесу вимоги значно серйозніші. Інтернет-магазин, компанія з надання IT-послуг, корпоративна пошта - все це вимагає різної потужності, і серверне навантаження не однакове.

Ось основні переваги цієї компанії:

  • функціональність;
  • доступні ціни;
  • інтуїтивно зрозумілий дизайн сайту та кабінет користувача;
  • великий вибір додаткових послуг - ще одна IP-адреса, погодинне адміністрування, підключення BGP.

Якщо ви відчуваєте труднощі з вибором, тут допоможуть придбати найбільш підходящий тариф. Для цього можна звернутися до технічної підтримки або до консультанта на сайті провайдера.

Зацікавилися? Переходьте на https://hostiko.com.ua/, обирайте тариф, оплачуйте та приступайте до користування вже сьогодні. Якщо ви збираєтеся орендувати хостинг на кілька місяців або років, це буде вигідніше, ніж оренда подобово. Поповнення рахунку та продовження користування – це дуже просто: кнопка знаходиться на головній сторінці. Ви можете побачити стан свого рахунку в особистому кабінеті.